Tips i å velge brudepike kjoler for stor størrelse kvinner

Bli invitert til vennens bryllup og få bryllupsdag gave til henne allerede? Har du problemer med å plukke en kjole til å ha på vennens bryllupsdag? Er du redd for at du kan bli plaget fordi kjolen du velger ikke komplimenterer din størrelse? Vel bekymre deg ikke mer. Så hva er det hvis du har fått litt vekt i det siste? Du kan fortsatt trekke av et fantastisk utseende ved å ha den rette brudepike kjolen til store kvinner. Stick rundt co’z vi skal snakke mer om tipsene på riktig måte å velge brudepike kjoler for pluss store kvinner som deg.

1. Velg riktig kutt – Prøv så mye som mulig å kaste bort fra kjoler som klemmer på midjeområdet, da dette bare vil få deg til å se oppblåst i prosessen. Prøv å velge noe som naturlig konturer med kroppen din for å få deg til å se mer tiltalende. På den annen side, prøv å ikke bære noe som vil avdekke hoftene og lårene dine, og velg for et lengre kjolerkjørt i stedet.

2. Flaunt dine eiendeler – Vis noen av kroppens beste funksjoner som skulder, høyde og til og med spaltning. Enten du velger å bruke stroppeløs brudepike kjoler, blonder brudepike kjoler eller noen form for design du vil ha, utnytte disse kroppsfunksjonene og sørg for at kjolen du vil ha vil avsløre alt dette for å bli lagt merke til av alle på bryllupet dag. Sjekk ut disse bildene og se hvordan de flaunt deres kropper til det fulle.

3. Skjul de skumle delene av kroppen din – Du vil ikke vise dine flabbyarmer som alle kan se? Så velg en kjole som vil gjemme disse ufullkommenhetene, slik at du vil forbli vakker gjennom den spesielle anledningen. Ta en titt på disse bildene og se hva jeg mener.

4. Pass på at du får den riktige størrelsen – Dette er svært viktig for å sikre at du vil være komfortabel iført kjolen hele dagen. Hvis du skal presse deg inn i en mindre størrelse kjole, vil det ikke se bra ut. Gå for riktig størrelse og du vil definitivt se bra ut som en av brudepiker på bryllupsdagen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *