Hvorfor trenger vi å omorganisere skapet vårt?

Ser du på skapet ditt i dag og finner ut at det ikke lenger er interessant å se på? Så hvorfor ikke vurdere å lage et skap på nytt og ta en ny, ny følelse inn i din personlige plass? Hold deg som vi skal utforske årsakene til hvorfor vi trenger å omorganisere skapet vårt nå og da. Dette innlegget er opprettet for å hjelpe praktiske kvinner som du skjønner at du må bøye musklene dine hver eneste gang i navnet på moten, da det er flere fordeler å få ved å bare gjøre et enkelt skap på nytt.

Hvorfor trenger vi å omorganisere skapet vårt hver eneste gang? Her er grunnene til å vurdere:

1. Eliminere uorden – Kleshengene kan fylles med pent foldede plagg eller klumpete klær. Hvis du ser en haug med klær inne i din personlige plass, er sjansene for at dette også vil påvirke din beslutning ved å plukke opp klærne for å ha på seg den dagen. Dette vil begrense valgene dine uten å vite, og du vil ende opp med noe du egentlig ikke har lyst på å ha på seg. Å ordne klærne fra tid til annen, vil hjelpe deg med å bestemme hvilke klær du skal bruke som du vil kunne identifisere t-skjorter, jeans og bluser som alt er riktig gruppert i henhold til antrekk.

2. Forhindrer at du opplever stress – Klesskap er en jentes beste venn. Det er et bestemt område hvor du konfidenterer alle dine dypeste hemmeligheter og verdsatte eiendeler. Vil du se din personlige plass fullt av rot? Selvfølgelig ikke! Dette vil bare bidra til å gi deg stress som er en svært usunn følelse.

3. Oppdag mer plass til nye klær. Et kledd ut skap er tungt for øyet som alt du kan se er disse stablene klær. Dette gjør at innsiden virket som om den allerede er fylt opp. Ta deg tid til å ordne skapet minst en gang i måneden, og du vil finne ut at det fortsatt er noe å spare for å lagre andre klær.

4. Separat de nyttige klærne fra det ikke – Sikkert er det noen antrekk i skapet ditt som ikke passer som du allerede har vokst opp på disse klærne. For å unngå å bære dem igjen og unngå å komme inn i moteblundre, er det best å omorganisere klærne dine slik at du vil kunne vite hvilke klær som er bærbare og hvilke som skal byttes ut snart.

5. Gjenoppdag dine skjulte klær – Har du noen gang lurt på hvor din favorittbluse er? Det har vært uker siden sist du har slitt den, men du kan fortsatt ikke finne den på rommet ditt. Nå tenker du på at du kanskje har feilplassert det et sted rundt huset. Men hvorfor vil du ikke prøve å se på det fjellet av klær og prøve å kaste dem en etter en, og du vil oppdage at det bare er der hele tiden. Å gjøre dette vil også gi deg «gjenoppdag» noen andre fasjonable antrekk som du sjelden brukte fordi de var skjult lenger inne i deg, og dette vil hjelpe deg med å revurdere dine ting og unngå unødvendig kjøp av nye klær.

MERK: Hvis du vil lese flere innlegg om mote, vennligst besøk nettstedet mitt på skapet (throughmycloset.com) og oppdater deg på alle de siste moteemnene i år.

Alt i alt er det mer å få ved å lage et enkelt skap på nytt. Dette kan hjelpe deg med å oppdatere garderoben din, samtidig som du får et fredelig stemning som forventes i hver jentes personlige rom.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *